06-int-el
06-int-el

press to zoom
13_rodney_pl_Ground_Floor
13_rodney_pl_Ground_Floor

press to zoom
IMG_9979
IMG_9979

press to zoom
06-int-el
06-int-el

press to zoom
1/7

LONDON

SOUTH

WIMBLEDON

2017

Victoria and Chris asked us to remodel and extend their ground floor of their home in South Wimbledon to accommodate a new open plan kitchen and dinner full of light and large openings onto their lovely garden. 

We partially reconfigured their ground internally, added a rear extension and strategically placed rooflights to create the generous, light-filled living spaces they craved.

To make the most of their view onto the garden we created large bifold doors and special picture windows. One of these can be enjoyed from the dining window seat. 

We supported Chris & Victoria throughout their project from planning right through to building regulations. We helped them.